marți, 5 octombrie 2010

Cine suntem noi cu adevarat?



Traducere filmulet

Cine suntem noi cu adevarat nu este dependent sau nu depinde de functiile corpului.
Se pare ca mintea trupului a fost predestinata intr-un fel,multa lume nu este multumita de aceasta explicatie insa parca se conduce singura.
Greseala apare cand noi ne identificam cu mintea.
Daca noi,Sinele,ne confundam cu mintea care e doar o expresie a noastra si o consideram ca fiind noi insine apare suferinta deoarce apare o entitate care este raspunzatoare pentru minte.
Cumva pare sa fie adevarat acest lucru pana la un punct in care te gandesti ca experimentezi insa dupa cum vad eu lucrurile…chiar daca este o entitate imaginara care afecteaza comportamentul mintii , aceasta trebuie sa fie parte a functionarii noastre.
Si acest lucru se intampla.Mai este o vedere mai profunda in care functonarea include toate instrumentele separate prin care apare visarea…ca un tot care include toate entitatile,toate visele ca parte a manifestarii.
Nu este nici o entitate care viseaza in afara instrumentului constiintei.Totul este inclus in constiinta.
Ceva vegheaza aceasta constiinta.
Asa ca se pare ca ceea ce vegheaza constiinta nu poate fii in ‘cutia’constiintei,in jocul,in compunerea acelei constiinte…este altceva.
Constiinta apare in el iar acesta poate percepe constiinta insa nu are ‘ochi’,nu are ‘urechi’,nu are interes,nu are distanta sau dimensiune pentru ca aceste calitati apar doar in constiinta.
Asa ca , pe acesta il numesc ‘EU SUNT’…adevaratul sine al tuturor fiintelor.
Ce se exprima in bula constiintei este expresia mea,ceva se exprima…nu pare a exprima aceste lucruri intentionat insa uneori trebuie sa simt ca le exprim intentionat dar este parte din acea exprimare spontana.
Nu categorizez,accept cand acel sentiment este acolo care poate fii doar o aparenta a constiintei care se manifesta in mine.
Asa ca toate acestea se intampla in mine de la sine fara a interveni eu si este O BUCURIE IMENSA.

NAMASTE UNU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu